středa 21. března 2007

Aktuality

Jak již bylo psáno, a co je psáno, to je dáno. V disciplíně "tlama na jevišti" vede Marie Ludvíková. Na druhém místě by se umístil Marek Pospíchal s lascivním podklouznutím v představení Ž.S.I.A.H.V., kdyby ho včera nepředběhl Jiří Hájek ve Věci Makropulos. To by člověk nevěřil, jak snadno a rychle se ze dvou metrů s nohou číslo 45 [ano, Jiří je majitelem největších nohou z celého HaDivadla tzv. lodí] stane padesát cm nad zemí. V sále tomu bylo přítomno sto diváků. Smála jsem se jenom . Otázka zní - kdo v nejbližší době sesadí Marii Wérich Ludvíkovou?
Pojďme dál. Luluaktuality: Včera v 9.00 ráno proběhla kostýmní zkouška. Nákresy, které můžete vidět v rubrice "Co se děje", jsou slabým odvarem skutečnosti. Proto vzkaz pro ženy stvořitelky a vrchní šičky Babku a paní Naďu: "Ach, jaká krása!"
A opět závěrem - Kdo z vás spatří Jakuba Žáčka, už mu k jeho 32. narozeninám neblahopřejte. Táhne mu na 33, tak ať se nedurdí!

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Skvělé, děkuji! Více úsměvných perliček! Více příběhů o slečně Janě! Jste fantastická, těším se na Lulu! Petra

Anonymní řekl(a)...

Díky, Jani...
Jakub

Anonymní řekl(a)...

Jani,to je ale počteníčko..Musím uznat,že každé povídání o Hadivadle a o lidech,které máš,jak je vidět moc ráda,je super a pobaví každého,kdo si to přečte.Těším se na další...Maruš,Áňa a Amálka