sobota 14. června 2008

Janablog uvádí … Předprázdninové intermezzo

Vážení divadelní diváci,

dovolte mi, abych pronesla pár slov na „oslavu“ blížícího se konce sezóny. Poslední hablogový projev kolegyně, rozhlasové umělkyně, Simony Pekové proběhl již dávno. Od té doby se spousta věcí v hadivadelních útrobách změnila.

Toliko avízovaný babyboom v českých vodách ustal, ovšem HaDivadlo hlasí jeho comeback. A nejen divadelní. Přední herečka dámské šatny, Kamila Kalousová, býti jest v očekávání. Zda-li se v listopadu narodí malý Kalous či další Kalousová, je do 13.6. velká neznámá. Naštěstí Kamila přislíbila nejen včasné prozrazení pohlaví, ale i účast na představeních do 1. stahu.

Pozadu nezůstala ani naše kostymérka Klárka. Její termín je odhadován na 30.12. Z praktických důvodů jsem Klárce poradila, aby vydržela do 1. minuty roku 2009. Nejenže se objeví v televizních novinách, ale obdrží i tučný honorář! Proto, Klári, rozplánuj si to a tlač až po půlnoci, peníze se budou hodit!

Z všeobecného nárůstu počtu dětí přátel HaDivadla, apeluji na pana Švandu o založení dětského koutku jakožto právoplatné části kavárny. Děkuji.

Co se týče paní Jany, ta v očekávání není. Ačkoliv občas dosahuje rozměrů třetího měsíce. Rok 2008 je dle astrologů, numerologů, seismologů a rosniček rokem změn. A jelikož paní Jana je svým způsobem esotericko-matematicky založená, rozhodla se dostát motta … Z vnitřní touhy po změně tímto končí své angažmá na půdě HaDivadla a míří za velkou louži … do Prahy. Ačkoliv nikde není psáno, natož dáno, že její spolupráce s HaDivadlem je na tom stejně.

Tímto Janablogem vám všem děkuji za přítomnost a spolu s celým HaDivadlem vám přeji krásné prázdniny a v září naviděnou!

A už nečekejte na Godota, ale na novou sezónu!


S úctou Paní Jana.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

ano ano...opět odchází z Hadivadla to nejlepší..že by tradice? Bude nám smutno Janičko. Vy máte zůstat - odejít by měli jiní..ale jak to jen sakra zařídit?
jirka

Jiří řekl(a)...

ne a ne a ne, a do kterýho divadla odcházíš paní Jano? Jak už jsem viděl účast ve Vratných lahvích, Václava Neužila v Dejvickým a opravdu kvalitní herecké výkony, říkal jsem si: ta v Brně dlouho nepobude...

Anonymní řekl(a)...

Jana Plodková je to nejlepší, co Hadivadlo mělo. Ale alespoň, že se z toho, zdá se, prokletého místa dostane. Protože její přítomnost ve více než podprůměrných inscenacích pánů Amslera a Baláka nebyla hodna její úrovně. Těšíme se na její působení v Praze.

Paní Jana řekl(a)...

Vážení milí,velmi mě těší vaše účast na blogu...děkuji vám za vaši pozornost...a jenom pro pořádek...můj přesun směr Praha je činěn čistě z vnitřního popudu a touhy po změně...a není mi z toho veselo, pač v Praze nenajdu Marunu, Miloše, Jána, Kamilu, Kláru, Kaču a ostatní... proto vám můžu slíbit, že se mě jen tak lehce nezbavíte, nadále tu budu dohrávat a v případě domluvy i hostovat...a co mě v Praze čeká? Tzv. volná noha! Hezké prázdniny vám všem a po prázdninách naviděnou! Paní Jana

Anonymní řekl(a)...

Milá paní Jano...i když jste ještě slečna..Chodili jsme s manželkou na Vaše představení s velkým nadšením a je nám smutno z toho, že odcházíte z Hadivadla. Přejeme Vám hodně štěstí v novém působišti, protože Vy jste "paní herečka" a určitě se v hereckém světě neztratíte. Děkujeme Vám za to, že jste v Hadivadle působila a věřte, že pokud budete v další sezoně opět obsazovaná do Vašich nezapomenutelných postav, velice rádi přijdeme.
profesor Maťátko s manželkou
P.S. Připojuji přání štěstí od dalších Vašich příznivců, a že jich není málo.

Anonymní řekl(a)...

Janičko, co jste to udělala? Kdo Vás k tomu dohnal? My Vás v Brně chceme, vždyť jste to jediné, co nás v Hadivadle zajímalo. Sakryš, "paní" Jano, kdo nás bude bavit,když Vy tam nebudete..
Nechcete si to rozmyslet?
Vaši smutní oddaní..
P.S. Bylo nás pět a všichni Vás zdraví
M+D+P+J+V