pátek 16. března 2007

Ó JARO, Ó, JARO, Ó!

Jak se zdá, jaro nám vlilo do žil novou krev. Všichni kolem jsou takoví noví a pěkní a milí...
Jaro je tu a s ním v HaDi mnoho změn.
Černoušek s Slovák zvolili krátký sestřih. Helča Baráthová se rozhodla vrátit ke své původní barvě. Málokdo ví, že je původně zrzka. A jelikož to bude pro Helču běh na dlouhou trať, je z ní zatím černozrzka. Nebo zrzočerno[u]ška?
Kamila Kalousová je pořád stejná, stejně krásná, stejně krásně vysmátá. A víte, že Kamila hrála ve skvostném filmu Postel? A že rty s chlupy v zubech na filmovém plakátu jsou právě její? A že tento plakát tenkrát získal Českého lva? Tak teď to víte a Kamile dodatečně blahopřejeme.
Marie Ludvíková neboli Moudrá klaunice vzala jaro hopem. Na posledním představení Žert, satira, ironie a hlubší význam nerespektovala pověstný rámeček a coby fortelný pubescentní čert přes něj hodila tlamu. Ale jakou! Nejenže nás přítomné málem "odprdla", ale dokonce si jako bonus z jeviště odnesla pravočelní bouli. Ještěže u toho byl přítomen režisér tohoto kusu Zdeněk Dušek. Díky Marušce poznal, čeho všeho jsme na jevišti schopni, jen abychom mu dokázali, že jeho představení je a bude neustále živé a plné překvapení. A to nemluvím o tom, že se v závěru Žertu opět slovně střetli Černoušek s Maršálkem a my to zase nedohráli. Zřejmě bude nutné pány v šatně rozsadit. Takže hoší, vod sebe! A já vodsaď!

Žádné komentáře: