středa 27. června 2007

Finito

Už se nám přiblížily prázdniny na tak krátkou vzdálenost, že není problém si je urvat a nechat si je tak dva měsíce jenom pro sebe. To se tedy samozřejmě týká především hereckých prázdnin, tedy volna doslova školního. Vy ostatní samozřejmě pracujete i o prázdninách a já vám to přeju. O tom žádná.

Já se s vámi tedy tímto svým příspěvkem loučím, přeji krásné chvíle v práci, krásné časy při docházení, či dojíždění do práce, a pár krásných chvil také někde na té zasloužené dovolené.

Jako prázdninový bonus připojuji svou originální píseň, jejíž hlavní hrdinou je normální běžný typický chlapec jménem Miloš. Píseň se jmenuje „Romantická píseň s mírně, ale opravdu jen velmi mírně vulgární pointou na konci“. Ať se vám při jejím poslechu vybavím, váš glosátor věcí, které nikoho ani tak moc nezajímají, a proto si je tak rádi čtete.

A ještě mám na hrbu jeden dluh (to se tak říká a pokud se to tak neříká, tak bude). Marek Pospíchal. Chtělo by se říct, že je to na dlouhé povídání, ale kdepak, k tomuto pánovi se hodí říct jen dvě slova: Marek Pospíchal. A to je přesně tak jak říkám. Ano, ano ano. Doufám, že jsem vám tím nevyrazil dech. Tímto ho tedy zdravím.

Všem vodákům Ahoj!, uvidíme se na Vltavě; Maďarkám zdar, za týden na Balatonu a zbytku: Já se vrátím, nebojte. Zdar!

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Fakt ftipný sonk!
Až se za přicho bopadám, a pointa fskutku jen mírně fulgární.
Zuska

Anonymní řekl(a)...

...tak trochu poloha Pavla Lišky, že..?

Anonymní řekl(a)...

a kde je ten song fčil?!?