pondělí 11. června 2007

Vykládání

Málo reagujete. To není ani tak kárání, jako spíš prosba. Mně se pak také lépe bude psát. Čímž omlouvám svou pausu. Nicméně aspoň jedna reakce na mou dramatizaci byla (trochu mě mrzí, že anonymní, aspoň jméno ať mohu dotyčného oslovit). Nepoznal jsem z ní sice, jestli je to ironie nebo nikoliv, ale zase že jo? Sice se to ve výsledku moc nevztahovalo konkrétně k dramatizaci „Hurikánu“, ale stejně díky za reakci. Písně jako Hurikán nebo jakoukoliv Bartošovou zpívat v dohledné době nehodlám, ačkoliv bych to s chutí rád provedl. Je to však technicky složitější a vůbec. Ale v inscenaci Černá sanitka budu zpívat mnohem lepší píseň a to „Proč jen já“ od Pražského výběru. Což můžete vzít jako pozvánku na toto představení.

Jinak všechno fajn, kdyby jste se ptali. Žádný nějaký takový výraznější existenciální problémy nebo něco takového v poslední době nemám. A ani to neplánuju. Říkám si k čemu to. Možná se rozčílím, to bych mohl, ale pak zas to nechám uklidnit a tak. Jo a dneska jsem byl venku. Je tam pěkně. Až zbytečně moc pěkně. Pocákal jsem se vodou z kašny. To vám bylo príma. To vážně osvěžilo. No. No jo. Umyl jsem nádobí. A dal jsem si zmrzku – bílého mrože. Takže tak.

A víte, že Marek Pospíchal… Ale to až příště.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Reaguji snad doufám rychle mladý pionýre, což mne napadá, byl-li jste vůbec? Nebo jen Jiskra jasná? Pamatujete se vůbec na chraplák Dalibora Jandy, nebo se jen tak vyžíváte v bezpečném postkomunistickém věku? Petr.T.

Anonymní řekl(a)...

Co Černá sanitka? nechcete prozradit více?

Anonymní řekl(a)...

Ano, venku je krásně, ovšem co na tom, když stejně většinu dne člověk prožije v podzemí na zkoušce, co? Tak více osvěžení a umytého nádobí. Ivana.

Anonymní řekl(a)...

A jak šlape zkoušení? Na pondělí už mám lístky, takže su zvědaf. Nějké perličky, novinky, a tak?

Anonymní řekl(a)...

co marek pospíchal...? jsme zvědaví! :o)

Anonymní řekl(a)...

Malo reagujeme, malo reagujeme a jak často reaguješ ty? :-) na naše reakce :o) že jo:o) Vy všichni :o) reakcionáři :-)