pondělí 29. ledna 2007

Pracovní nasazení, Vlasta Burian a jiné záležitosti

Pan Porubjak začne zkoušet nový kus až v pondělí. Tudíž vybaven úkoly pouze pro doma, v dobré vůli promrskati si paměť přetíženou různými zbytečnými divadelními texty, stíhaje až večerní představení, přivstal jsem si a posnídav, byl jsem již ve 14 hodin v plném pracovním zápřahu. Úsilí se úročilo, publikum [Ignácius] bylo mimořádně příznivě laděné. A jedna z divaček se smála tak hodně, že jsem se marně pokusil ziniciovat uvaděčstvo, aby ji rychle zjistilo, lapilo a používalo častěji [zvaní ...]. Takto získal svou bývalou manželku i Vlasta Burian. Bohužel, uvaděčstvo se nedalo zblbnout, což je dobře, protože já jednu manželku již mám a navíc se dotyčná dáma [stejně jako zbytek hlediště] nesmála mně.
Dámo, čtete-li, přijďte na Ruskou ruletu ve středu. A všichni přijďte na Café Nevíme o bílé příští středu 7.2. 2007, kde se pokusím zregenerovat fosilní pozůstatky nejstaršího členstva z prvních let HaDi ["Staří HaDi" - ?].

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Jen tak dal. Jen by me zajimalo, jestli budete psat i delsi prispevky? Kdyz uz se tak vtipne ctete. Co budete zkouset? Nejaka novota?