pondělí 17. září 2007

Další

Byli jsme na tom špacíru s těma kočárkama a dojeli jsme až k Jendovi na burčák (prý je velmi zdravý). A pak najednou že děcka domu a my jsme tam pak stáli a dopíjeli 3. džbánek a přišla Eva s Vincou a kde se vzala tu se vzala Kačenka, a poručilo se a tradá přes Flédu down town - do Alfy.
Doma pak hořce zjišťuji, že nic neumím a že až se příště narodím, budu nejspíš chlapec, co má už od malinka upřímné skony býti hudebníkem. A budu cvičit tak, že mě to baví a ne jenom z povinnosti. Stane se ze mě solidní muzikant, že se s tím budu živit a pak si mě už budou všímat a zhruba ve věku, co jsem, už budu mít takový prachy za své hudební výsledky, že budu jak Miles Davis.
To je blábol!
Jenom ať už se to naše divadlo zvedne !!!

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

A tak napište prosím něco více z divadla! Kam se zvedne? Kdy se zvedne? Jak se zvedne? Má se vůbec zvedat? a tak. Karol P.

Anonymní řekl(a)...

Taky by me zajimalo, co se deje s Parenistem. Odvolana premiera, nejake narazky v rozhovoru s Janem Burianem v Lidovkach... Pokud o tom muzete a chcete mluvit, prosim, napiste to. Eva

Anonymní řekl(a)...

Jak se Vám líbilo Z cizoty? A jak to vypdá s HaDivadlem? Četla jste na stránkách fórum? Je tam hodně kritiky. Co Vy na to? Nezanikne nám HaDivadlo, že ne?