středa 30. prosince 2009

MODELKA XXL má příští týden premiéru!

Modelka XXL čili Venda Koblížková vstupuje pomalu ale jistě do generálkového týdne. Mezitím si Venda pořídila vlastní účet na Facebooku a samozřejmě i fanouškovskou skupinu Modelka XXL aneb Moje stehna v proklatým detailu, kde najdete nejen aktuality a fotky, ale třebas i videa z focení a zkoušení.

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Chachaaaaaaaaaaaa! Respekt k herečce, takhle se jen tak někdo neodhalí! Fotky skvělé!

Anonymní řekl(a)...

šmakézní..

Unknown řekl(a)...

Konečně téma, které nás zajímá ! Žádná z nás nežije těžkými politickými tématy, máme svých starostí s tlustými stehny dost a dost ! Je třeba o problému hovořit, ještě lépe o něm hrát !

Moc se těšíme !

Zuzuna

Anonymní řekl(a)...

Ahoj! Našla jsem vás na facebooku.com, mám lístky na 14. a těším se! Jako mladší jsem do HaDi chodila děsně moc, ale teď o něm skoro neslyším, tak doufám, že nezklamete! Jo a FB profil vynikající, dobrý nápad na reklamu!
Barbora Vlčková, Brno - Komín

Vendula Borůvková řekl(a)...

Dámy (event. pánové), děkujeme za podporu! Venda Koblížková i autorky se na vás těší!
:-)

Vendula

Anonymní řekl(a)...

Volala jsem do Hadivadla a už je vyprodáno. Kdy to harjete vúnoru?
Gábina S.

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem byla na premiéře a odešla s hlubokým zážitkem. Výkon herečky, její nasazení a proměny byly úžasné !!!! Hodinu tryskat v takovém gejzíru, to už chce profíka ! Ovšem pojetí hloubky problému, ostrá hrana mezi komedií a tragedií je zcela jedinečné!! Všem dámám gratuluji, moc se jim to povedlo !!!
Zuzuna

Anonymní řekl(a)...

Byli jsme manželkou a dcerou na premiéře a byli jsme nadšeni. Blahopřeji autorce Vendulce Borůvkové, režisérce Jance Ryšánkové Schmidtové a v neposlední řadě Vandě Drozdové k vynikajícímu představení.. V jako Vynikající E jako Excelentní N jako Nádherné a D jako Dost Dobrý Doporučuji a A jako Amen :)

Tomáš

Anonymní řekl(a)...

treba zkontrolovat:)

Anonymní řekl(a)...

Byla jsem na první reprize v HaDivadle a musím říct! RESPEKT! Z mála vytřískat tolik! Paní Drozdová byla výborná a já jsem pak ještě dlouho dlouho dlouho přemýšlela, jestli celé to hubnutí a tloustnutí není úplně trapně vyhoněný mindrák, co řešíme non stop a nic z toho, jen prachy a čas v tahu. Byl to pro mě vážně zážitek, už dlouho a možná ještě nikdy ke mně divadlo tak moc nepromluvilo! Dííííík!
Saša Mik.

Vendula Borůvková řekl(a)...

Dámy a pánové, díky! Však jste zatím vyprodali všechny reprízy, vážíme si toho moc!

Vendula Borůvková

Anonymní řekl(a)...

Hezký den! Měli jsme lístky na Pepka, ale vůbec nelitujeme, že se nakonec hrála Modelka XXL, vynikající kousek, doporučujeme - bavil se i přítel, a to velkolepě! Jen ty schody... nohy bolí až hrůza, proč se nehraje na velkém sále...??? Kytarista se tam pak hrál, ale přišlo snad 15 lidí... Ať se Vendě Koblížkové daří a HaDivadlu taky!
Markéta Králová, Brno - Vinohrady

Anonymní řekl(a)...

Skvělé představení, věstonická stehna si zaslouží rovnoprávnost!