pondělí 19. března 2007

Brno je zlatá loď!

Páteční zkouška Lulu patřila především erotické žranici (jak je psáno v textu) a pořadu Divadlo žije. Všichni dostali, co chtěli.
Plodková a Daniel se neeroticky najedli a Arnošt Goldflam se dočkal odpovědí i ukázek několika scén. Jediný, kdo ostrouhal, byl režisér pořadu pan Šimák. Ve chvíli, kdy Goldflam s Porubjakem dělali rozhovor na posteli, jsem dle pana Šimáka měla hladit Arnošta, po té přejít na své kolegy, abychom vytvořili dokonalé křoví. Takový pocit trapnosti, studu a rozpaků jsem dlouho nezažila. Ulevilo se mi až tehdy, když pan Porubjak pronesl spásná slova: "Janka, nerobte to." Pane Porubjaku, moc Vám děkuji. To bych doma nevysvětlila.
Kde jsou ty časy, kdy ještě žila Anežka Mullerová? Sobotní večer náležel schizofrennímu Tomáši Matonohovi a jeho Café. Já přišla až po-o, ale zřejmě se Café vydařilo i bez mé maličkosti, protože Tomáš vykřikoval: "143! 143!" Byla jsem krapet zmatená a přemítala jsem, zda 143 korun coby honorář či 143 vykouřených cigaret. "143 diváků." Tomáš byl přešťastný. Ne nadarmo se říká Brno je zlatá loď!
A závěrem malé upozornění: Jakub Žáček oslavil své 32. narozeniny. Kdo z Vás ho spatří, popřejte mu. Dyť ten kluk na to čeká !

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

děkuju, Jani...
Jakub

Anonymní řekl(a)...

Tož Jakube všechno nejlepší :) Taky, co se člověk nedozví z blogu, to neví :)