pondělí 8. února 2010

UTAJENÝ VAR

Utajený var je nový projekt HaDivadla určený mladým tvůrcům do třiceti let. Základní dramaturgickou orientací HaDivadla je totiž vyhledávání a iniciování vzniku nových dramatických textů a divadelních postupů. Dosud neznámým, ale talentovaným tvůrcům nabízíme tedy profesionální zázemí, možnost realizovat jedinečné autorské a dramaturgicko-režijní záměry, vyzkoušet si práci s herci našeho souboru a příležitost otestovat výsledek před běžným publikem.
V této sezóně bude možné realizovat dva projekty Utajeného varu na Studiu HaDivadla, a to v termínech od poloviny března do poloviny dubna a od poloviny května do poloviny června 2010. Vzniklé inscenace se zařadí na repertoár HaDivadla.
Podmínkou účasti v tomto projektu je zaslání autorského záměru a naznačené dramaturgicko-režijní koncepce do pátku 26. února 2010, přičemž z obdržených návrhů budou dramaturgickou radou HaDivadla vybrány dva k realizaci. Rozhodujícím kritériem bude originalita tématu, námětu a divadelního uchopení autorského záměru.
Pro bližší informace pište na e-mail dramaturg@hadivadlo.cz.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Yes exactly, in some moments I can say that I jibe consent to with you, but you may be inasmuch as other options.
to the article there is quiet a without question as you did in the downgrade efflux of this solicitation www.google.com/ie?as_q=spyware nuker xt ?
I noticed the utter you suffer with not used. Or you functioning the dark methods of helping of the resource. I have a week and do necheg